Over ons

Koramic Real Estate is het onafhankelijke vastgoedbedrijf van de Koramic Groep, die in 1883 werd opgericht. Ons ruime vastgoedportfolio is het resultaat van onze jarenlange expertise en stevige financiële ruggengraat. En we blijven tal van indrukwekkende residentiële projecten ontwikkelen.

Missie en visie

Koramic Real Estate is een ambitieus vastgoedbedrijf in volle groei. Ons multidisciplinair team van ongeveer 40 professionals boogt op jaren van ervaring en expertise in alle technische, architecturale, commerciële, financiële en juridische aspecten van projectontwikkeling.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Belgische Kortrijk. Ook hebben we lokale kantoren in de drie andere landen waarin we actief zijn. Onze corebusiness bestaat uit twee kernactiviteiten:

Invest

Koramic Real Estate investeert in België in commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen en industrieel vastgoed voor verschillende bedrijfsactiviteiten. We staan daarbij in voor zowel het beheer als verhuur. Bovendien zijn we continu op zoek naar interessante panden en nieuwe ontwikkelingsopportuniteiten om onze klanten de best mogelijke optie te bieden.

Om tegemoet te komen aan de diverse noden van onze b2b-klanten die niet in de vastgoedsector actief zijn, biedt Koramic Real Estate ook tailor-made oplossingen aan. We ontwikkelen voor onze klant aangepaste kantoren, commerciële handelspanden of industriële gebouwen, én we zorgen voor een leasebackformules op maat.

Development

We ontwikkelen residentieel en commercieel vastgoed in België, Polen, Duitsland en Roemenië. Daarbij tekenen we voor een mooie opwaardering van de site. Ons professioneel team zorgt telkens voor een uitstekend resultaat, zelfs voor de meeste complexe projecten.

Internationaal

Koramic Real Estate heeft een uitgebreid vastgoedportfolio in België. Daarnaast ontwikkelen we vastgoed in zowel België, Polen, Duitsland en Roemenië. Koramic Real Estate stelt ongeveer 40 professionals te werk in deze vier landen. Al onze medewerkers beschikken over een grondige kennis van de technische, financiële en juridische aspecten die bij vastgoed komen kijken. Ethiek, transparantie, ambitie en innovatie zijn onze kernwaarden. Ze komen terug in alles wat we doen, zowel in onze teams als in onze samenwerking met klanten en partners.

Geschiedenis

Koramic Real Estate is ontstaan uit de Koramic Groep, die in 1883 het licht zag onder de naam Dakpannenfabriek Pottelberg. Als bouwmaterialenproducent heeft de groep door de jaren heen geïnvesteerd in een stevige basis voor alle huidige bedrijfsactiviteiten.

Koramic Real Estate werd meer dan 10 jaar geleden opgericht als een onafhankelijk vastgoedbedrijf binnen de Koramic Groep. Dankzij onze getalenteerde medewerkers en tal van onderscheidende projecten groeiden we uit tot een autoriteit in de markt.

De komende jaren zullen we ons portfolio verder uitbreiden met vernieuwende projecten en investeringen, en dat zowel lokaal als internationaal.