Binnenkort in verkoop

Morinne Park

Kortrijk

Duurzame woningen
Groene buurt

Duurzame woningen in een groene buurt

Maak kennis met Morinne Park, een kindvriendelijke, groene woonbuurt op een steenworp van het levendige Kortrijk. Dankzij de gunstige ligging, vlakbij de E17 en temidden van een rustige, groene woonwijk, biedt deze buurt het beste van twee werelden: rust en bereikbaarheid.

Koramic Real Estate creëert hier een warm nest voor jong en oud, waar lichtrijke woningen harmonieus opgaan in de parkomgeving. Deze moderne huizen voldoen aan de duurzame BEN-normering en zijn voorzien van een high-end afwerking, waardoor comfort en energie-efficiëntie hand in hand gaan.

In het bruisende Kortrijk

Op zoek naar nog meer actie? Morinne Park ligt op een boogscheut van Kortrijk, een bruisende stad in beweging. In deze metropool kan u naar hartenlust winkelen in winkelcentrum K of in één van de vele autoluwe winkelstraten, waarna u gezellig kan uitblazen in een sfeervol restaurant of terrasje op de Grote Markt. Ook cultuuradepten halen hun hart op in de vele erfgoedkundige pareltjes of musea die de stad telt. Bovendien bent u met de auto in een wip op belangrijke uitvalswegen als de E17 en de E403. Ook het openbaar vervoer is vlakbij, met een bushalte op 250 m.

Kortom: de perfecte uitvalsbasis voor wie wil genieten van de levendigheid van een stad en graag thuiskomt in alle rust en comfort.

Middenin het leven

In de nabije omgeving vindt u scholen, ontspanning en talloze sportgelegenheden. En dat terwijl u middenin de natuur woont, langs de nieuw aangelegde Langwater weide, en op slechts 180m van het speelplein de Lange Munte.

Een gezin met kleine kinderen? De Freinetschool ligt op slechts 650m en op 4 minuten rijden bereikt u een kleuterschool. Het RHIZO college in Zwevegem bereikt u na 4 minuten rijden. Ook als uw kinderen wat ouder zijn kunnen ze hun thuis als uitvalsbasis blijven gebruiken. Op slechts 4 minuten fietsen vindt u de Kulak Campus van Kortrijk en trapt u nog 2 minuten verder dan staat u aan de Vives Hogeschool Campus van Kortrijk.

Ligging in het groen

Het leven in Morinne Park is groen in elk opzicht. Zo geniet elke woonst van een privatieve tuin en van groene zichten rondom rond: de projectsite wordt omzoomd door een nieuw aangelegd park. Ook de duurzame, energie efficiënte technieken zijn 100% groen, waardoor we erin geslaagd zijn de gehele site fossiel vrij te maken.

Tussen de clusters met woningen komen groene ‘natuurcorridors’ die de ene kant van de site verbinden met de andere kant. De parkomgeving rondom de woningen voorziet verschillende speel- en zitelementen voor jong en oud, talloze fiets- en wandelpaden en wadi’s om tot rust te komen. In Morinne Park koopt u meer dan enkel een eigen woonst: de parkomgeving krijgt u er als bonus bij!

Moderne en lichtrijke gezinswoningen

De gezinswoningen in Morinne Park worden vormgegeven in halfopen en gesloten vorm, aaneengeschakeld tot kleinschalige clusters. U hebt de keuze tussen woningen met 3 en 4 slaapkamers, allen slim ingeplant met leefruimtes die zich aanpassen aan de zonne-oriëntatie.

Stuk voor stuk zijn ze afgewerkt met kwalitatieve materialen. Ze zijn voorzien van een geothermische warmtepomp en blinken uit in duurzaamheid en energiezuinigheid.

Indeling en afwerking

De woningen beschikken allen over een ruime leefruimte die baadt in het licht en uitkijkt op een onderhoudsvriendelijke tuin. Alle tuinen zijn omsloten via een kruiwagenpad. De woningen zijn bijzonder open en ruimtelijk ingericht. Maar wat hen echt onderscheidt, is de grote hoeveelheid lichtinval.

Persoonlijke afwerking

Wie een woonst koopt in Morinne Park kan op beide oren slapen: wij hebben voor u enkele hoogstaande leveranciers gekozen die zullen instaan voor de afwerking van uw woonst. De keuken, badkamer, vloeren en deuren worden volledig afgewerkt zoals u dat wenst, onder persoonlijke begeleiding van onze klantendienst. Zo kunt u zorgeloos genieten van de aankoop van uw nieuwe woonst, de lasten nemen wij voor onze rekening.

Voor een duurzame toekomst

Een laag E-peil

De warmtepomp is één van de factoren die bijdragen tot een laag E-peil. De woningen zijn ook voorzien van hoogrendementsglas. En uiteraard zijn de woningen voorzien van spouw-, vloer-, dak-, akoestische,… isolatie.

Nog energiezuiniger wonen? Kies dan voor een PV-installatie en maak zo jouw woning bijna energieneutraal (BEN). Vraag meer info aan onze makelaar.

Lage energiefactuur

Hecht je veel belang aan energie en duurzaam wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Duurzaam bouwen is op lange termijn beter voor de omgeving en rendabeler voor de eigenaar. Maar het vraagt vakkennis en durf. Als projectontwikkelaar kiezen we bewust voor deze hogere investeringskosten, omdat de vraag naar duurzame energie stijgt. Bij de ontwikkeling van onze vastgoedprojecten denken we in de eerste plaats aan onze klanten. Hernieuwbare energie in combinatie met doordachte isolatie is niet alleen duurzaam maar ook interessant voor jouw portefeuille. Win-win!

Individuele warmtepompen

Elke unit wordt verwarmd met een individuele geothermische warmtepomp. Een grote meerwaarde voor jouw woning!

De ijzersterke combinatie van vloerverwarming en een geothermische warmtepomp zorgt voor een laag energieverbruik. Bovendien kan je dankzij die mix je woning aangenaam koel houden tijdens de warme zomermaanden via passieve koeling.

Investeren in Morinne Park?

Wil je de locatie van Morinne Park bezoeken? Heb je vragen? Bekijk je graag de plannen en materialen voor je toekomstige thuis in detail? Onze verkoper helpt jou met plezier!

Voor meer info, contacteer onze verkoper of mail naar info@morinne-park.be voor een afspraak.

Download de brochure

Download de brochure


Wil je de locatie graag bezoeken? Heb je vragen? Bekijk je graag de plannen en materialen voor je toekomstige thuis in detail? Wij helpen je met de glimlach.

Kapel Ter Bede 84
8500 Kortrijk
056249690

info@koramicrealestate.be
www.koramicrealestate.be

Maak een afspraak

Laat hier je gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle 3D-beelden op deze pagina zijn sfeerimpressies en niet bindend.


€ Duurzame woningen

Download brochure

Vul hier uw gegevens in. Na versturen kan je de brochure downloaden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*