NIEUWS     

Koramic Real Estate landt in Oostende: O’Duin

Oduin Oostende - Koramic Real Estate

Koramic Real Estate zet voet aan wal in Vlaanderens grootste badstad, Oostende. In het rustige Mariakerke heeft Koramic Real Estate recent een stuk grond aangekocht dat kadert binnen de nieuwe verkaveling Duinen Oostende. Maak kennis met het project O’Duin.

Rustig en toch vlakbij het centrum

De basis van het nieuw residentieel project, O’Duin, bevindt zich in het schitterende decor van zee, strand, duinen en geniet van het weidse zicht van de omgeving rond het Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerkje in Mariakerke. Zo zullen toekomstige bewoners er in alle rust kunnen wonen en toch ook kunnen genieten van de sterke nabijheid van het centrum van Oostende en de zee.

Het project

Het residentieel project bestaat uit een 60-tal stijlvolle nieuwbouwappartementen met elk ruime terrassen. Men zal kunnen genieten van een onvergetelijk zicht over de duinen en op zee. Het aanpalend natuurgebied wordt door stad Oostende omgetoverd tot een landschap met waterplassen, riet, biezen, en andere vormen van natuurlijke ontwikkeling.

Evenwijdig met het nieuwe project loopt ook de nieuwe fietsroute die fungeert als groene ader en alle stukken natuur in en rond Oostende met elkaar verbindt. O’Duin sluit perfect aan op de tweede stop van deze route die loopt tot in het centrum.

De natuur staat centraal

“Architectuur is meer dan stenen. Het moet deel uitmaken van de omgeving”. Dat is steeds ons uitgangspunt en wordt ook hier door het architectenbureau A1Planning toegepast voor O’Duin. Het resultaat is een stijlvol geheel dat volledig opgaat in het natuurgebied rond het Duinenkerkje, de duinen en de zee.

Kandidaat kopers kunnen zich nu al inschrijven op de onze voorverkooplijst, door hun gegevens te mailen naar info@oduin.be.